• SMP NEGERI 1 KALINYAMATAN
  • Unggul dalam prestasi berdasarkan iman, taqwa, budi pekerti dan berwawasan lingkungan
710 B JAWA
7 Bahasa Jawa smt 1 Wulangan 1 (Bab 1) Teks Naratif (SOAL)
7 Bahasa Jawa smt 1 Wulangan 1 (Bab 1) Teks Naratif (SOAL)

Sugeng Makarya (Selamat Mengerjakan)  Di kerjakake ana ing buku tulis ! Ayahan 1 (Tugas 1) Apa kang dadi irah-irahane (judul) ing crita kasebut? Wangsulan:&he

08/07/2020 10:16 WIB - admin
7 Bahasa Jawa Smt 1 wulangan 1 (bab 1) Teks Naratif
7 Bahasa Jawa Smt 1 wulangan 1 (bab 1) Teks Naratif

Materi 1 KARIMUNJAWA Karimunjawa kuwi jeneng pulo ing Laut Jawa kang dumunung neng kabupaten Jepara. Ing Karimunjawa ana 27 pulo kanthi ombo dharatane 1.500 hektar l

08/07/2020 10:10 WIB - admin